Nachtvorst alarm via GSM
Nachtvorst alarm via GSM
0 Reviews | Review toevoegen

Nachtvorst-alarm kastje voor temperatuur-melding naar GSM. Waterdicht kastje, overal inzetbaar.

Artikelnummer

CM2200-IP67 

€ 189,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nachtvorst alarm via GSM

Deze temperatuurbewaker op afstand bevat een gsm melder en een sensor, die meet of de temperatuur beneden de kritische waarde komt. Hiermee kunt u vorstschade aan fruitbomen voorkomen, door tijdig maatregelen te nemen.

Het nachtvorst alarm bewaakt continu de temperatuur en registreert elke verandering. De alarm-temperatuur bepaalt u zelf en als er vorstgevaar dreigt ontvangt u een telefonische oproep of een SMS bericht. 
De MIN en MAX waardes voor de alarmtemperatuur kunt u zelf instellen en wijzigen. Bij overschrijding van deze limieten verstuurt het nachtvorst alarm een SMS-bericht met de actuele temperatuur ter plekke.
 

Nachtvorst-alarm in de buitenlucht

Het nachtvorst alarm zit in een waterdicht kastje, met daaraan een sensor waarvan u het kabeltje ongeveer 70 cm kunt uittrekken. Andere bedrading is niet nodig, want de batterijen bevinden zich ook in het kastje. Het is dus erg eenvoudig om van meld-plek te wisselen, want dit temperatuur-alarm is niet afhankelijk van netspanning.
 

SIM kaart voor nachtvorst alarm

Het draadloze nachtvorst-alarm bevat een GSM module, waarvoor elke normale SIM kaart bruikbaar is. Hij is geschikt voor abonnement en pre-paid kaartjes. Voor het ontvangen van een alarm kunt u 1 tot 5 verschillende nummers invoeren, zowel voor GSM als een vaste lijn.
 

Nachtvorst alarmering naar GSM

Bij bevriezingsgevaar verstuurt de nachtvorst-alarmmelder een (door u zelf ingesteld) SMS bericht en/ of een oproep. Bij een alarm kunnen er maximaal 5 verschillende telefoonnummers worden gebeld. Zodra één hiervan de alarmoproep accepteert stopt het bellen naar andere nummers automatisch.
 

Werkt op batterijen

Het nachtvorst-alarm werkt op batterijen en meldt zelf wanneer deze bijna leeg zijn. De batterijen zijn inbegrepen in de levering en gaan bij normaal gebruik 1 jaar mee.
 

Instelmogelijkheden vorstalarm

Inschakelen kan van het nachtvorst-alarm kan tijdgestuurd (automatisch) of manueel (via uw GSM). Dit nachtvorst-alarm is ook geschikt voor andere toepassingen, dankzij het ruimte temperatuurbereik en de weersbestendige behuizing. Denk bijvoorbeeld aan opslagruimtes voor groente en fruit. Hiervoor kunt u de behuizing een vaste plek aan de wand geven.

De melder bevat functies voor alarmteksten naar eigen keus en alarm herhaling of -vertraging. Bediening doet u met uw smartphone; dus zonder het aansluiten van een laptop of bedrading. Met een normale SIM kaart (provider naar eigen keus) is hij direct inzetbaar.

TIP: Met uw eigen gsm kunt u vooraf controleren of het signaal van het mobiele netwerk op de gewenste plek voldoende sterk is.
 

GSM nachtvorst-alarm - specificaties

 • Controlebereik: -35...+70 ºC
 • Nauwkeurigheid: ±0,5 ºC
 • Temperatuursensor: digitaal
 • Sensorkabeltje: 0,7 m lang
 • Batterijen: 2x CR123A
 • Antenne: ingebouwd
 • Aan/uit lampje: LED
 • Behuizing: IP67, kunststof
 • Afmetingen: 162x82x54 mm
 • Gewicht: 320 g (incl. batterijen)
 • Vaste montage: mogelijk
 • NL handleiding: ja
 • Keurmerk: CE
NB: de SIM kaart (voor pre-paid of abonnement) dient u zelf aan te schaffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.