Nachtvorst alarm via GSM
Nachtvorst alarm via GSM
0 Reviews | Review toevoegen

Nachtvorst-alarm kastje voor temperatuur-melding naar GSM. Waterdicht kastje, overal inzetbaar.

Artikelnummer

CM2200-IP67 

€ 199,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nachtvorst alarm via GSM

Deze temperatuurbewaker op afstand bevat een gsm melder en een sensor, die meet of de temperatuur beneden de kritische waarde komt. Hiermee kunt u vorstschade aan fruitbomen voorkomen, door tijdig maatregelen te nemen.

Het nachtvorst alarm bewaakt continu de temperatuur en registreert elke verandering. De alarm-temperatuur bepaalt u zelf en als er vorstgevaar dreigt ontvangt u een telefonische oproep of een SMS bericht. 
De MIN en MAX waardes voor de alarmtemperatuur kunt u zelf instellen en wijzigen. Bij overschrijding van deze limieten verstuurt het nachtvorst alarm een SMS-bericht met de actuele temperatuur ter plekke.
 

Nachtvorst-alarm in de buitenlucht

Het nachtvorst alarm zit in een waterdicht kastje, met daaraan een sensor waarvan u het kabeltje ongeveer 70 cm kunt uittrekken. Andere bedrading is niet nodig, want de batterijen bevinden zich ook in het kastje. Het is dus erg eenvoudig om van meld-plek te wisselen, want dit temperatuur-alarm is niet afhankelijk van netspanning.
 

SIM kaart voor nachtvorst alarm

Het draadloze nachtvorst-alarm bevat een GSM module, waarvoor elke normale SIM kaart bruikbaar is. Hij is geschikt voor abonnement en pre-paid kaartjes. Voor het ontvangen van een alarm kunt u 1 tot 5 verschillende nummers invoeren, zowel voor GSM als een vaste lijn.
 

Nachtvorst alarmering naar GSM

Bij bevriezingsgevaar verstuurt de nachtvorst-alarmmelder een (door u zelf ingesteld) SMS bericht en/ of een oproep. Bij een alarm kunnen er maximaal 5 verschillende telefoonnummers worden gebeld. Zodra één hiervan de alarmoproep accepteert stopt het bellen naar andere nummers automatisch.
 

Werkt op batterijen

Het nachtvorst-alarm werkt op batterijen en meldt zelf wanneer deze bijna leeg zijn. De batterijen zijn inbegrepen in de levering en gaan bij normaal gebruik 1 jaar mee.
 

Instelmogelijkheden vorstalarm

Inschakelen kan van het nachtvorst-alarm kan tijdgestuurd (automatisch) of manueel (via uw GSM). Dit nachtvorst-alarm is ook geschikt voor andere toepassingen, dankzij het ruimte temperatuurbereik en de weersbestendige behuizing. Denk bijvoorbeeld aan opslagruimtes voor groente en fruit. Hiervoor kunt u de behuizing een vaste plek aan de wand geven.

De melder bevat functies voor alarmteksten naar eigen keus en alarm herhaling of -vertraging. Bediening doet u met uw smartphone; dus zonder het aansluiten van een laptop of bedrading. Met een normale SIM kaart (provider naar eigen keus) is hij direct inzetbaar.

TIP: Met uw eigen gsm kunt u vooraf controleren of het signaal van het mobiele netwerk op de gewenste plek voldoende sterk is.
 

GSM nachtvorst-alarm - specificaties

 • Controlebereik: -35...+70 ºC
 • Nauwkeurigheid: ±0,5 ºC
 • Temperatuursensor: digitaal
 • Sensorkabeltje: 0,7 m lang
 • Batterijen: 2x CR123A
 • Antenne: ingebouwd
 • Aan/uit lampje: LED
 • Behuizing: IP67, kunststof
 • Afmetingen: 162x82x54 mm
 • Gewicht: 320 g (incl. batterijen)
 • Vaste montage: mogelijk
 • NL handleiding: ja
 • Keurmerk: CE
NB: de SIM kaart (voor pre-paid of abonnement) dient u zelf aan te schaffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook